ΤΣΕΛΣΙ

Ανακοινώνει Κόντε η Τσέλσι

Ανακοινώνει Κόντε η Τσέλσι

Ο Αντόνιο Κόντε είναι ο "εκλεκτός" τη Τσέλσι ως διάδοχος του Γκους Χίντινγκ στον πάγκο, με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ίσως και μέχρι τη Δευτέρα να έχει ανακοινωθεί η συμφωνία του με τους Λονδρέζους.

Η Τσέλσι έδειχνε ανέκαθεν εμπιστοσύνη στους Ιταλούς τεχνικούς όπως έχει δείξει η συνεργασία της στο παρελθόν με τους Βιάλι, Ρανιέρι, Αντσελότι και Ντι Ματέο και όλα δείχνουν πως ένας ακομα προπονητής από τη "bel paese" θα μετακομίσει στο Λονδίνο για να αναλάβει την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τόσο από την Ιταλία όσο και από την Αγγλία "διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που απέμεναν για να κλείσει η συμφωνία Κόντε-Τσέλσι", με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως στον Ιταλό τεχνικό για να πάρει μαζί του στην Τσέλσι όλο το προπονητικό του επιτελείο.

Ανακοινώνει Κόντε η Τσέλσι

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 6.000.000 λιρών, καθώς επίσης ότι ενδέχεται να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά της Τσέλσι, Κυριακή ή Δευτέρα.

Σημειώνεται πως μετά τον αποκλεισμό στους "16" του Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν, οι περσινοί πρωταθλητές έχουν πλέον έναν μόνο στόχο να διεκδικήσουν τη φετινή σεζόν, καθώς συνεχίζουν στο FA Cup και το Σάββατο αντιμετωπίζουν στο "Goodison Park" την Έβερτον για τα προημιτελικά του θεσμού.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ