ΤΣΕΛΣΙ

Αναγεννημένος ο Πέδρο με τον Κόντε

Αναγεννημένος ο Πέδρο με τον Κόντε

Ο Πέδρο εμφανίζει πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με πέρυσι και με τον Αντόνιο Κόντε δείχνει να είναι αναγεννημένος, βοηθώντας ουσιαστικά την Τσέλσι.

Η φετινή Τσέλσι δεν έχει καμία σχέση με το περσινό συνονθύλευμα που βίωσε μια εφιαλτική σεζόν. Ο Αντόνιο Κόντε έχει βάλει την "σφραγίδα" του, η ομάδα έχει κάνει ρεκόρ σερί νικών με 12 προελαύνει στην Premier League και πηγαίνει πρόσω ολοταχώς για το πρωτάθλημα, αρκεί να συνεχίσει έτσι.

Ένας από τους παίκτες που είναι αναγεννημένος και η εικόνα του είναι εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, είναι ο Πέδρο. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα εμφανίζει άλλο πρόσωπο φέτος και αυτό εν πολλοίς οφείλεται στην παρουσία του Κόντε στην τεχνική ηγεσία των μπλε του Λονδίνου.

Ο Ισπανός είναι από τους πιο ουσιαστικούς παίκτες της Τσέλσι, κάτι που αποτυπώνεται και στα νούμερά του. Πέρυσι είχε συμμετοχή σε εννέα τέρματα της ομάδας του (είτε σκοράροντας είτε συμμετέχοντας), ένας αριθμός που έφτασε ήδη φέτος και ακόμα δεν έχει τελειώσει το 2016.

Στο 3-0 με την Μπόρνμουθ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" πέτυχε δυο γκολ και έφτασε ήδη τα πέντε στην Premier League, ενώ έχει ενεργό ρόλο σε άλλα τέσσερα τέρματα της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος. Ο Κόντε έχει "κερδίσει" τον Πέδρο, εκείνος βγάζει στο χορτάρι τον καλύτερό του εαυτό και βγαίνουν κερδισμένες και οι δυο πλευρές.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ