ΤΣΕΛΣΙ

Ακύρωσε την παρέλαση τίτλου η Τσέλσι, λόγω των γεγονότων στο Μάντσεστερ

Chelsea's players celebrate with the trophy after they won the league, following the English Premier League soccer match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's players celebrate with the trophy after they won the league, following the English Premier League soccer match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Την απόφαση να ακυρώσει την παρέλαση τίτλου που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή στο Λονδίνο, λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ, πήρε η Τσέλσι. Διαβάστε την ανακοίνωση των "μπλε".

Η τρομοκρατική επίθεση στην "Manchester Arena", η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 22 άτομα κι άλλα 59 να τραυματιστούν, έχει βυθίσει στο πένθος τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και γενικότερα όλο τον κόσμο.

Η Τσέλσι, που είχε προγραμματίσει την Κυριακή (28/5) παρέλαση για την κατάκτηση του τίτλου, προχώρησε στην απόφαση να την ακυρώσει λόγω των γεγονότων στο Μάντσεστερ. Οι "μπλε" εξέδωσαν ανακοίνωση, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους.

Η ανακοίνωση των "μπλε":

" Όλοι όσοι σχετίζονται με την Τσέλσι εκφράζουν τα από καρδιάς συλλυπητήριά τους σε όσους επηρεάστηκαν από την τρομοκρατική επίθεση της Δευτέρας στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις μας είναι σε όλα τα θύματα, τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

Στον απόηχο αυτών των τραγικών γεγονότων, αισθανόμαστε ότι θα ήταν ανάρμοστο να πραγματοποιήσουμε την παρέλαση τίτλου μας στο Λονδίνο την Κυριακή.

Δεδομένης του αυξημένου βαθμού επικινδυνότητας που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση και αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για για εξελισσόμενη κατάσταση, δώσαμε τη δέουσα προσοχή. Πιστεύουμε ακράδαντα, για το καλό όλων, ότι αυτό είναι το σωστό. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοί μας θα καταλάβουν την απόφαση.

Έχοντας συμβουλευτεί την Αστυνομία, το τοπικό Συμβούλιο και άλλες Αρχές, γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης θα ήταν τόσο επαγγελματικές όσο είναι πάντα, αλλά δεν θα θέλαμε για κανένα λόγο να αποσπάσουμε σημαντικούς πόρους, διοργανώνοντας εάν επιπρόσθετο, άνευ εισιτηρίου, γεγονός στους δρόμους του Λονδίνου.

Επιπλέον, σε ένδειξη σεβασμού, οι παίκτες μας θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Άρσεναλ το Σάββατο. Επίσης, η Τσέλσι θα κάνει μία δωρεά για να στηρίξει τα θύματα της φρικτής αυτής επίθεσης".

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ