ΜΠΑΓΕΡΝ

"Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν ο Κλοπ"

Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates at the end of the Champions League soccer match between Maribor and Liverpool at the Ljudski vrt stadium, in Maribor, Slovenia, Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Darko Bandic)
Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates at the end of the Champions League soccer match between Maribor and Liverpool at the Ljudski vrt stadium, in Maribor, Slovenia, Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Με τον Γιουπ Χάινκες να αποχωρεί από τον πάγκο της Μπάγερν το καλοκαίρι ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με την ''Bild''. Ποιοι είναι οι άλλοι υποψήφιοι.

Η προεργασία των ανθρώπων της Μπάγερν για τον αντικαταστάτη του Γιουπ Χάινκες έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ οι υποψήφιοι όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θα αυξάνονται.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των ανθρώπων της γερμανικής ομάδας, σύμφωνα με την ''Bild'', είναι αυτό του Γιούργκεν Κλοπ. Ο 50χρονος τεχνικός της Λίβερπουλ είναι ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για να καθίσουν στον πάγκο των Βαυαρών το καλοκαίρι του 2018.

Επίσης, τα ονόματα των Γιόακιμ Λεβ και Τόμας Τούχελ ''παίζουν'' δυνατά για την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Γερμανίας, με τον πρώτο να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γερμανική ομοσπονδία μέχρι το 2020, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε τον περασμένο Μάιο από την Ντόρτμουντ.

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ