ΜΠΑΓΕΡΝ

Χένες: "Ο Αλάμπα έχει ένα άπληστο πιράνχα για μάνατζερ"

Bayern's David Alaba reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's David Alaba reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σκληρή επίθεση κατά του μάνατζερ του Ντάβιντ Αλάμπα εξαπέλυσε ο Ούλι Χένες, με τον πρόεδρο των Βαυαρών να τον κατηγορεί για το γεγονός πως η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τον παίκτη για την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας.

Η Μπάγερν θέλει πολύ να ανανεώσει τους όρκους της με τον Ντάβιντ Αλάμπα για αρκετά χρόνια ακόμα ώστε να κρατήσει ένα από τα σημαντικότερα και ποιοτικότερα στελέχη στο ρόστερ της, όμως η χρυσή τομή δεν έχει βρεθεί ακόμα, με τον παίκτη να φέρεται να ζητάει 20.000.000 ευρώ ετησίως και την ομάδα να του προσφέρει 11.000.000 ευρώ συν 6 με τη μορφή μπόνους.

Για τους ανθρώπους των Βαυαρών ωστόσο, ο άνθρωπος που σαμποτάρει την προσπάθειά τους να δέσουν τον 30χρονο Αυστριακό αριστερό μπακ είναι ο μάνατζέρ του, με τον Ούλι Χένες να καταφέρεται κατά του ατζέντη του Αλάμπα ελέω των οικονομικών απαιτήσεών του.

"Ο Αλάμπα έχει ένα άπληστο πιράνχα για μάνατζερ! Αφήνει τον εαυτό του να επηρεάζεται από αυτόν. Όλοι θέλουμε να παραμείνει ο Ντάβιντ επειδή είναι σπουδαίο παιδί και ο Χάνσι Φλικ τον θέλει απελπισμένα, όμως υπάρχει ο μάνατζερ αλλά και ο πατέρας του που τον επηρεάζουν", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρέοδρος της πρωταθλήτριας Γερμανίας και Ευρώπης, για να προσθέσει:

"Όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα, αλλά είναι στον κορυφαίο σύλλογος στον κόσμο, που αλλού να πάει; Δεν πρέπει να αφήνει τους απ'έξω να τον επηρεάζουν. Ελπίζω τόσο αυτός όσο και ο πατέρας του να συνειδητοποιήσουν σύντομα πως η Μπάγερν είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον και να υπογράψει συμβόλαιο για 4-5 χρόνια.

Ένα, δύο, τρία έξτρα εκατομμύρια δεν θα τον κάνουν πιο ευτυχισμένο. Η στρατηγική μας όσον αφορά στα ποσά που δίνουμε στο μεταγραφικό παζάρι δεν θα πειραχτεί, ο σύλλογος θα πρέπει να μη μετακινηθεί από τις θέσεις του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ