ΜΠΑΓΕΡΝ

Χάνει Ολυμπιακό ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Χάνει Ολυμπιακό ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Ο τραυματισμός του Τιάγκο Αλκάνταρα στο φιλικό της Ισπανίας με την Αγγλία θα τον κρατήσει μερικές εβδομάδες εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το ματς με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

Έναν "πονοκέφαλο" λιγότερο θα έχει ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα της 24ης Νοεμβρίου κόντρα στη Μπάγερν καθώς ο Τιάγκο Αλκάνταρα τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο 24χρονος Ισπανός μέσος αποχώρησε τραυματίας (στο δεξί γόνατο) κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του φιλικού της Ισπανίας με την Αγγλία στο Αλικάντε (νίκησε 2-0 η "φούρια ρόχα") και υπήρχαν φόβοι πως ο τραυματισμός του θα είναι αρκετά σοβαρός, με τον ίδιο να σπεύδει πάντως να καθησυχάσει μέσω μηνύματός του στο Twitter το απόγευμα της Κυριακής.

Χάνει Ολυμπιακό ο Τιάγκο Αλκάνταρα

"Ευτυχώς θα είμαι εκτός για λίγες εβδομάδες. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης", έγραψε στον λογαριασμό του ο επιτελικός μέσος της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος θα χάσει πάντως το ματς με τον Ολυμπιακό για το Champions League καθώς και τις αναμετρήσεις με τη Σάλκε και τη Γκλάντμπαχ για τη Bundesliga.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ