ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάμες κατά Κόβατς στη Μπάγερν: "Δεν είμαστε στην Άιντραχτ"!

Bayern's James watches his team mates during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and FC Augsburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's James watches his team mates during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and FC Augsburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Κολομβιανός μέσος της Μπάγερν, Χάμες Ροντρίγκες, ξέσπασε κατά του τεχνικού του, Νίκο Κόβατς - ερήμην του - με αφορμή το λίγο χρόνο συμμετοχής του και τις διαδοχικές γκέλες των Βαυαρών.

Κρίση διανύει η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ για την τρίτη και τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, Μπάγερν, καθώς έχει μείνει μακριά από τη νίκη για τρία διαδοχικά ματς. Την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Άουγκσμπουργκ διαδέχθηκε η εκτός έδρας ήττα (2-0) από τη Χέρτα, ενώ ακολούθησε μεσοβδόμαδα και η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Άγιαξ.

Ο Κολομβιανός μέσος των Βαυαρών, Χάμες Ροντρίγκες, έμεινε στον πάγκο στο πρώτο ματς, αποχώρησε στο 72ο λεπτό στο δεύτερο και πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 62ο στο τρίτο. Ενοχλημένος από το λίγο χρόνο συμμετοχής του, ο Νοτιοαμερικανός ξέσπασε στ' αποδυτήρια κατά του τεχνικού της ομάδας, Νίκο Κόβατς, ερήμην του δεύτερου.

"Δεν είμαστε στην Άιντραχτ", μονολογούσε σύμφωνα με την "BILD". Το "καρφί" του για τον 46χρονο Κροάτη τεχνικό προφανές, καθώς δούλεψε από το 2016 έως το 2018 στην ομάδα της Φρανκφούρτης πριν μετακομίσει στο Μόναχο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Χάμες Ροντρίγκες εκδήλωσε την επιθυμία του ν' αποχωρήσει από τους Βαυαρούς. Στους παίκτες της προσεχούς αντιπάλου αντιπάλου της Ένωσης (23/10 και 7/11) δεν αρέσει ότι ο Κόβατς συνεννοείται με τους συνεργάτες του στην κροατική (κι όχι τη γερμανική) γλώσσα, η αμυντική φιλοσοφία του, το ακραίο ροτέισον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ