ΜΠΑΓΕΡΝ

Θέλει Ζέλσον Μαρτίνς η Μπάγερν Μονάχου

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÌÁÑÔÉÍÓ(Á) ÓÅÌÐÁ(Ä) / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÌÁÑÔÉÍÓ(Á) ÓÅÌÐÁ(Ä) / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Ζέλσον Μαρτίνς της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με τους Βαυαρούς να έχουν κάνει τις πρώτες επαφές για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ.

Ο 22χρονος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Ζέλσον Μάρτινς, βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της Μπάγερν Μονάχου, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πορτογαλία.

Η εφημερίδα "O Jogo" αναφέρει πως οι Βαυαροί ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή, ώστε να καλύψει μελλοντικά το κενό των Ρόμπεν και Ριμπερί, όταν αποτελέσουν παρελθόν από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε πως σκάουτ της Μπάγερν βρέθηκε στο ντέρμπι της πρωτεύουσας με τη Μπενφίκα για τον Ζέλσον Μαρτίνς και έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ