ΜΠΑΓΕΡΝ

Τη γλίτωσε φθηνά ο Αντσελότι

Τη γλίτωσε φθηνά ο Αντσελότι

Η Μπάγερν εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος χειρονόμησε προς τους οπαδούς της Χέρτα.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Μπάγερν Μονάχου γνωστοποίησε πως εξέλαβε την ενέργεια του Κάρλο Αντσελότι στο ματς με τη Χέρτα Βερολίνου (1-1), ως μια "συναισθηματική χειρονομία". Μάλιστα, τόνισε πως η γερμανική ομοσπονδία συμφώνησε με αυτή τη θέση, αθωώνοντας τον Ιταλό τεχνικό.

Αναλυτικά:

“Θεωρούμε τη χειρονομία του Κάρλο Αντσελότι στην απάντηση προς το φτύσιμο ως μια συναισθηματική αντίδραση. Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (DFB), συμφώνησε με αυτή τη θέση και θα σταματήσει την έρευνά της. Ωστόσο, ως συγγνώμη για τη χειρονομία του, ο Κάρλο Αντσελότι θα κάνει δωρεά προς τη γερμανική ομοσπονδία το ποσό των 5.000 ευρώ”.

Παρότι ο 57χρονος κινδύνευε με τιμωρία παραμονής του εκτός πάγκων για μερικά παιχνίδια, εντέλει τη γλιτώνει φθηνά. Φυσικά, η ομοσπονδία έλαβε υπόψιν της το γεγονός ότι ήρθε αντιμέτωπος με απαράδεκτη ενέργεια οπαδού των Βερολινέζων, ο οποίος έφτυσε προς το μέρος του προπονητή των Βαυαρών.

Τη γλίτωσε φθηνά ο Αντσελότι
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ