ΜΠΑΓΕΡΝ

Συγκλονιστικό video: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ριμπερί

Συγκλονιστικό video: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ριμπερί

Ο Φρανκ Ριμπερί λύγισε μπροστά στους 70.000 θεατές της Μπάγερν, λίγο μετά το τελευταίο του παιχνίδι με τους Βαυαρούς. Δείτε το συγκλονιστικό video με τον Γάλλο, που ξέσπασε σε κλάματα στην "Allianz Arena". (VIDEO)

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 5-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην "Allianz Arena" και κατέκτησε το έβδομο σερί πρωτάθλημα και 29ο στην ιστορία της. Εκτός από τον Άριεν Ρόμπεν, τελευταίο παιχνίδι με τους Βαυαρούς ήταν και για τον Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς, ευχαριστώντας τον σύλλογο για όσα του πρόσφερε στα 12 χρόνια στο Μόναχο

Αναφώνησε "Mia San Mia" δηλώνοντας αιώνια πιστός! Όλα αυτά τα χρόνια ο 36χρονος Γάλλος, που δεν θα σταματήσει την καριέρα του, σημείωσε 124 γκολ, ενώ μέτρησε 182 ασίστ σε 423 παιχνίδια με τη Μπάγερν.

Bayern's Franck Ribery applaudes prior to the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Franck Ribery applaudes prior to the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Bundesliga: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν με πεντάρα επί της Άιντραχτ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ