ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρουμενίνγκε: "Ο Λεβαντόβσκι θα μείνει 100% στην Μπάγερν"

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's sixth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's sixth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Τη βεβαιότητα του για την παραμονή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Μπάγερν εξέφρασε ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ Χάιντς Ρουμενίνγκε.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να επιθυμεί την αποχώρηση του από την Μπάγερν Μονάχου με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο 29χρονος Πολωνός φέρεται να αναζητά τρόπους ώστε να μεταγραφεί στους "μερένγκες".

Όλο αυτό το σκηνικό έρχεται να διαψεύσει ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίνγκε, σε δηλώσεις του στο "Kicker".

"Ο Ρόμπερτ θα είναι 100% ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου και τη νέα σεζόν", ανέφερε αρχικά.

"Μου αρέσει να θυμάμαι το 2008, όταν είχαμε δεχθεί μία απίστευτη προσφορά από την Τσέλσι για τον Ριμπερί. Βλέπουμε που είναι τώρα ο Φρανκ. Από εκείνη την ημέρα, όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος γνωρίζει πως κανένας δεν μπορεί να αγοράσει παίκτη της Μπάγερν παρά τη θέληση της".

Παράλληλα, ο Ρουμενίνγκε αρνήθηκε την ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον Μαλκόμ της Μπορντό, τον οποίο δημοσιεύματα ήθελαν να αποτελεί τον εκλεκτό των Βαυαρών για μελλοντικό αντικαταστάτη των Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ