ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρουμενίγκε: "Οι παίκτες της Μπάγερν ήταν ήρεμοι στα αποδυτήρια μετά το ματς"

Ρουμενίγκε: "Οι παίκτες της Μπάγερν ήταν ήρεμοι στα αποδυτήρια μετά το ματς"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, ανέφερε ότι δεν συνάντησε πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια των Βαυαρών, όπως θα περίμενε, μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα.

Η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε την Μπαρτσελόνα επικρατώντας 8-2 και κατάφερε με στόμφο να προκριθεί στον ημιτελικό του Champions League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης το γύρω του κόσμου έκανε φωτογραφία από τα αποδυτήρια του Ντα Λουζ, όπου εμφανίζεται ο Μέσι να κάθεται μόνος του και αμίλητος.

Ο καθένας θα περίμενε ότι, από την άλλη πλευρά, στα αποδυτήρια των Βαυαρών θα είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι για την τεράστια νίκη. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Μπάγερ, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε.

"Πήγα στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι, περιμένοντας να δω τα παιδιά να πανηγυρίζουν για την θριαμβευτική νίκη. Όμως τους βρήκα ήρεμους και συγκεντρωμένους, απόλυτα έτοιμους για το επόμενο παιχνίδι" δήλωσε ο παράγοντας των Βαυαρών στο Sky Sport Italia.

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού τόνισε: "Έχουν τεράστια διάθεση να πάιξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Χθες τα κατάφεραν με έναν απίστευτο τρόπο. Πριν το ματς είδα τους συναδέλφους στην Μπαρτσελόνα που ήταν νευρικοί. Οι δικοί μας όμως έπαιξαν με τρομερό τρόπο από το πρώτο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

AS: Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ψηφίζουν Τσάβι
Μπαρτσελόνα: Ποτσετίνο, Τσάβι ή Κούμαν για την επόμενη μέρα
Μπαρτσελόνα: Εννέα παίκτες της βαθμολογήθηκαν με μηδέν
Μπαρτσελόνα: Ντροπή και ιστορικός εξευτελισμός στα πρωτοσέλιδα
Μπαρτσελόνα: Μόνος του στα αποδυτήρια ο Μέσι στο ημίχρονο
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ