ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρουμενίγκε: "Μένει στην Μπάγερν ο Λεβαντόβσκι"

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's sixth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's sixth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ξεκαθάρισε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα φορά τη φανέλα της ομάδας του Μονάχου και την επόμενη σεζόν.

Μπορεί η φημολογία περί μετακίνησής του στη Ρεάλ να "φούντωσε" κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα παραμείνει στο Μόναχο. Ο 29χρονος Πολωνός διεθνή επιθετικός θα φορά τη φανέλα της Μπάγερν και την επόμενη σεζόν, όπως υποστήριξε ο γενικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

"Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τον Λεβαντόβσκι και περισσότερο που έχει συμβόλαιο μακράς διάρκειας με εμάς (μέχρι το 2021). Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα παίζει στην Μπάγερν και την επόμενη σεζόν", ανέφερε χαρακτηριστικά στην "BILD".

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει πετύχει 29 γκολ σε ισάριθμα ματς στην Bundesliga, 5 σε ισάριθμες συμμετοχές στο DFB-Pokal (γερμανικό Κύπελλο) και 5 σε 11 συμμετοχές στο Champions League. Φυσικά, είναι ο πρώτος σκόρερ του γερμανικού πρωταθλήματος με διαφορά από τον δεύτερο (Πέτερσεν της Φράιμπουργκ με 15 γκολ).

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ