ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρόμπεν: "Οι γιατροί δεν βρίσκουν τι έχω"

FC Bayern midfielder Arjen Robben reacts during the second half of an International Champions Cup tournament soccer match against Manchester City, Saturday, July 28, 2018, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
FC Bayern midfielder Arjen Robben reacts during the second half of an International Champions Cup tournament soccer match against Manchester City, Saturday, July 28, 2018, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Άριεν Ρόμπεν είναι τραυματίας από το Νοέμβριο και σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως οι γιατροί δεν βρίσκουν από τι υποφέρει με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν πως θα τον βοηθήσουν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση!

Από τις 27 Νοέμβρη και τα δύο γκολ που πέτυχε στο 5-1 επί της Μπενφίκα έχει να αγωνιστεί ο Άριεν Ρόμπεν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Ο Ολλανδός εξτρέμ σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως οι γιατροί δεν βρίσκουν από τι υποφέρει με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν πως θα τον βοηθήσουν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση!

"Είναι τρομερά απογοητευτικό. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, αλλά δεν έχει λειτουργήσει τίποτα. Δυστυχώς, αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα, ότι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί και πώς να το αντιμετωπίσουμε.

Είναι μία πραγματικά τρομερά δύσκολη κατάσταση που με αφήνει πολύ στεναχωρημένο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ρόμπεν, εκφράζοντας την απογοήτευση του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον τραυματισμό του.

Θυμίζουμε πως έχει γίνει ήδη γνωστό πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς, ο Ολλανδός εξτρέμ θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της μεγάλης καριέρας του.

AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ