ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρόμπεν: "Δεν έφυγα από τη Ρεάλ λόγω του Ρονάλντο, αλλά εξαιτίας του Πέρεθ"

Bayern's Arjen Robben applaudes prior to the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Arjen Robben applaudes prior to the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Άριεν Ρόμπεν δήλωσε στην ιστοσελίδα "Goal.com" ότι δεν έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας της άφιξης του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά λόγω του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος ήθελε να τον πουλήσει για να βγάλει χρήματα.

Ο Άριεν Ρόμπεν ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην Μπάγερν έπειτα από 10 χρόνια. Έτσι, λοιπόν, μίλησε στο "Goal.com" και αναφέρθηκε στις επιλογές της καριέρας του. Η κουβέντα πήγε στην πώλησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους Βαυαρούς το 2009 για 25.000.000 ευρώ.

Ο 35χρονος Ολλανδός ανέφερε ότι βασικός λόγος που έφυγε από τους "μερένγκες" ήταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ: "Δεν ήταν μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ επέστρεψε ως πρόεδρος και είχε αγοράσει επίσης Κακά, Μπενζεμά και Τσάμπι Αλόνσο. Η ομάδα είχε ξοδέψει πολλά χρήματα και μου είπε ότι έπρεπε και να βγάλουν κάποια χρήματα. Ήμουν καλά με τον Πελεγκρίνι και ίσως είχα την καλύτερη προετοιμασία της ζωής μου".

Δήλωσε επίσης ότι η επιλογή της Μπάγερν ήταν η καλύτερη της καριέρας του: "Μίλησα με τον Φαν Χάαλ, μου ανέλυσε τα πλάνα του για μένα και με παρακάλεσε να πάω στο Μόναχο. Θυμάμαι ότι η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Θα έφευγα από μία μεγάλη ομάδα, όπως η Ρεάλ. Η Μπάγερν αυτή την περίοδο δεν είχε επιτυχίες στην Ευρώπη. Με το γκολ μου κερδίσαμε το Champions League. Ήταν η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Όνειρα Νεϊμάρ - Εμπαπέ από τον ισπανικό Τύπο
Μπάγερν: Δεν θα πάρει παίκτη με πάνω από 80 εκατ. ευρώ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ