ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριμπερί: "Παίζει" η επιστροφή στη Γαλατάσαράι

Galatasaray's French player Frank Ribery celebrates after he scored a goal against Fenerbahce at Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, Turkey, Wednesday, May 11, 2005, during the Turkish Cup Final between Galatasaray and Fenerbahce. (AP Photo/Osman Orsal)
Galatasaray's French player Frank Ribery celebrates after he scored a goal against Fenerbahce at Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, Turkey, Wednesday, May 11, 2005, during the Turkish Cup Final between Galatasaray and Fenerbahce. (AP Photo/Osman Orsal) ASSOCIATED PRESS

Ο 35χρονος Γάλλος εξτρέμ, Φρανκ Ριμπερί, αποχωρεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από την Μπάγερν και δημοσιεύματα φέρουν ως πιθανή την επιστροφή του στη Γαλατάσαράι.

Μπορεί να οδήγησε με δύο γκολ την Μπάγερν στη νίκη (0-3) στη Φρανκφούρτη επί της Άιντραχτ, αλλά η επόμενη σεζόν δεν θα τον βρει στο Μόναχο.

Ο 35χρονος Γάλλος εξτρέμ, Φρανκ Ριμπερί, αποχωρεί μετά από δώδεκα χρόνια από τους Βαυαρούς, ωστόσο δεν λέει "αντίο" στη δράση.

Δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου φέρουν ως πιθανή την επιστροφή του στη Γαλατάσαράι. Φόρεσε το 2005 τη φανέλα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, η οποία τον είχε αποκτήσει από τη Μετς αντί 5.000.000 ευρώ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ και το 2007 πωλήθηκε στην Μπάγερν αντί 30.000.000 ευρώ με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Μετά από 17 ματς στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας, η Γαλατάσαράι βρίσκεται στην 5η θέση με 29 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπασάκσεχίρ. Ο Ριμπερί κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας εκείνης της σεζόν.

Photo credits: AP Photo/Osman Orsal

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ