ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρήξη χιαστού ο Τολισό στη Μπάγερν Μονάχου

Ρήξη χιαστού ο Τολισό στη Μπάγερν Μονάχου
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Κορεντίν Τολισό υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει για τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης στη Μπάγερν Μονάχου, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League. Νοκ άουτ για μερικές εβδομάδες ο Ραφίνια.

Η νικηφόρα (3-1) αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν το Σάββατο (15/9) στιγματίστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κορεντίν Τολισό. Ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής χτύπησε στο 42ο λεπτό του αγώνα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο.

Ο 24χρονος θα χειρουργηθεί την Κυριακή (16/9) και για τους επόμενους έξι μήνες δεν θα μπορεί να αγωνιστεί.

Bayern's Corentin Tolisso leaves the field injured during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer Leverkusen in Munich, Germany, Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Corentin Tolisso leaves the field injured during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer Leverkusen in Munich, Germany, Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Πρόβλημα στη γερμανική ομάδα προέκυψε ωστόσο και με τον Ραφίνια, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μπάγερν, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ τίθεται νοκ άουτ για μερικές εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι η βαυαρική ομάδα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League. Η Ένωση θα την αντιμετωπίσει το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ