ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρεκόρ ευστοχίας στις μεταβιβάσεις από την Μπάγερν

Bayern's Arjen Robben celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Augsburg and FC Bayern Munich in Augsburg, Germany, Saturday, April 7, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Arjen Robben celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Augsburg and FC Bayern Munich in Augsburg, Germany, Saturday, April 7, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν κατέχει το ρεκόρ ευστοχίας στις μεταβιβάσεις στη Bundesliga, με το ποσοστό να αγγίζει το 95% στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ για την 30ή αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Το Σάββατο η Μπάγερν επικράτησε εντός έδρας της Γκλάντμπαχ με 5-1, στο πρώτο εντός έδρας ματς, μετά από τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το κλίμα ήταν εορταστικό, καθώς είχε προηγηθεί η πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League. Μέσα σε όλα αυτά, σημείωσε κι ένα ρεκόρ. Αυτό είχε να κάνει με την ευστοχία των μεταβιβάσεων, η οποία άγγιξε το 94.8%.

Σημειώνεται πως αυτή η επίδοση είναι η κορυφαία για όσο καιρό καταγράφονται αυτά τα στατιστικά στη Bundesliga, προκαλώντας εντύπωση που πραγματοποιήθηκε με τον Γιουπ Χάινκες στον πάγκο των Βαυαρών και όχι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, έναν προπονητή που στηρίζεται στο passing game των ομάδων του.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ