ΜΠΑΓΕΡΝ

Ραντεβού με την ιστορία για τη Μπάγερν

Ραντεβού με την ιστορία για τη Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε το "9 στα 9" κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης την περασμένη αγωνιστική ωστόσο κόντρα στην Κολωνία έχει την ευκαιριά να πανηγυρίσει ένα ακόμα μεγαλύτερο ρεκόρ. Διαβάστε αναλυτικά.

Πριν από μία εβδομάδα η Μπάγερν επικράτησε 1-0 της Βέρντερ στη Βρέμη και έγινε η πρώτη ομάδα που ξεκινάει στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος με 9 συνεχόμενες νίκες και τώρα έχει απέναντί της μία ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση.

Σε περίπτωση που επικρατήσει της Κολωνίας στην "Allianz Arena" όχι μόνο κάνει το "10 στα 10" και διευρύνει ακόμα περισσότερο το νικηφόρο σερί της αλλά φτάνει και τις 1.000 νίκες στη Bundesliga (από το 1963 που είναι το έτος καταβολής της), νούμερο που δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει κάποια από τις ανταγωνίστριές της.

"Θα είναι κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος στη Γερμανία. Είναι κάτι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ο Πεπ Γουαρδιόλα.

Ραντεβού με την ιστορία για τη Μπάγερν

Σημειώνεται πως η ομάδα του Καταλανού τεχνικού κυνηγάει ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ καθώς σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου στο φινάλε της σεζόν θα γίνει η πρώτη ομάδα με τέσσερα σερί πρωταθλήματα στη Bundesliga.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ