ΜΠΑΓΕΡΝ

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ στους καλύτερους αμυντικούς του Λεβαντόβσκι

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after he scored his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Bayern Munich in Moenchengladbach, Germany, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after he scored his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Bayern Munich in Moenchengladbach, Germany, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο επιθετικός της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στα ποδοσφαιρικά του είδωλα, αλλά και στους καλύτερους αμυντικούς που έχει αντιμετωπίσει. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχασε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι του Σαββάτου (30/3) απέναντι στη Φράιμπουργκ και δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην Μπάγερν. Το 1-1 στέρησε από τους Βαυαρούς το βαθμολογικό πλεονέκτημα απέναντι στην Ντόρτμουντ, αλλά και ένα ρεκόρ από τον Πολωνό.

Ο Λέβα έχει πετύχει 199 γκολ στη Bundesliga και δεν μπόρεσε να τα κάνει 200 στο Φράιμπουργκ. Κάτι τέτοιο σκοπεύει, βέβαια, να πραγματοποιήσει στο κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπορούσια το Σάββατο (6/4): " Κάθε γκολ με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ είναι ιδιαίτερο, ειδικά τώρα που αφορά την μάχη για το πρωτάθλημα. Τα 200 τέρματα είναι μεγάλος αριθμός".

Επιπλέον, στις δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό "Kicker" αναφέρθηκε στα είδωλά του, καθώς και στους δυσκολότερους αμυντικούς που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του: "Ο Τιερί Ανρί. Μου άρεσε να μελετάω το στιλ παιχνιδιού του. Επίσης μου άρεσε ο Ντελ Πιέρο. Στο Champions League ο δυσκολότερος αμυντικός που έχω αντιμετωπίσει είναι ο Σέρχιο Ράμος. Δεν είναι καλός μόνο αμυντικά, αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Στη Bundesliga δεν ήταν εύκολο να παίξεις τον Ζερόμ Μπόατενγκ και τον Ματς Χούμελς. Ο Κάρλος Ζαμπράνο ήταν επίσης ένας καλός κεντρικός αμυντικός".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΡΛΟΣ ΖΑΜΠΡΑΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΡΛΟΣ ΖΑΜΠΡΑΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα έκπληξη της λίστας του Πολωνού στράικερ είναι φυσικά αυτό του Ζαμπράνο. Ο Περουβιανός αμυντικός έκανε σπουδαία πράγματα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 101 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει και από τα μέρη μας αγωνιζόμενος σε 6 παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ το 2017, δανεικός από την Ρουμπίν Καζάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
ΠΑΟΚ: Ο "Γολγοθάς" του Μαουρίσιο
ΠΑΟΚ: Ο Κουλούρης και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ