ΜΠΑΓΕΡΝ

Πρόεδρος Μπάγερν για Ρονάλντο: "Ίσως είναι πολύ γέρος για μας"

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring on a penalty during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina, in Turin, Italy, Sunday, Feb. 2, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring on a penalty during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina, in Turin, Italy, Sunday, Feb. 2, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP) FABIO FERRARI/LAPRESSE VIA AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί διακαή πόθος για αμέτρητες ευρωπαϊκές ομάδες, όχι όμως και για την Μπάγερν, με τον πρόεδρο των Βαυαρών να απορρίπτει το ενδεχόμενο απόκτησης του CR7.

Μετά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους είναι από πέρυσι η τρίτη κατά σειρά, πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, που απολαμβάνει τις υπηρεσίες του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο φορ να δείχνει να έχει νικήσει το χρόνο όντας άκρως παραγωγικός στα 35 του χρόνια.

Την ώρα ωστόσο που υπάρχουν αρκετά σενάρια που τον βάζουν στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, υπάρχει μία που θέλησε να θέσει τον εαυτό της εκτός της κούρσας διεκδίκησής του.

Αυτή είναι η Μπάγερν Μονάχου διαμέσου του προέδρου της, με τον Χέρμπερτ Χάινερ να ερωτάται για την περίτπωση να κινηθεί η ομάδα του για τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας και να ξεκαθαρίζει:

Bayern president Herbert Hainer, right, and CEO Karl-Heinz Rummenigge arrive for the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and FC Bayern Munich in Duesseldorf, Germany, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern president Herbert Hainer, right, and CEO Karl-Heinz Rummenigge arrive for the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and FC Bayern Munich in Duesseldorf, Germany, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

"Είναι λογικό να υπάρχουν πολλά ονόματα στον Τύπο που συνδέονται με εμάς. Ίσως ο Ρονάλντο να είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία για μας", τόνισε με δηλώσεις του σε γερμανικό μέσο, για να προσθέσει:

"Ο παίκτης για τον οποίο ενδιαφερόμαστε είναι ο Λιρόι Σανέ και θα περιμένουμε να δούμε πώς θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του".

Όσον αφορά για το μέλλον του Χάνσι Φλικ στον πάγκο των Βαυαρών, είπε: "Θέλουμε να παίζουμε επιτυχημένο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε τώρα με τον Χάνσι Φλικ. Αν συνεχίσει να κερδίζει έτσι, δεν υπάρχει για μας εναλλακτική λύση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αποκάλυψη του Ρουμενίγκε: "Ο Γκουαρδιόλα ήθελε να κάνει μέσο τον Νόιερ"
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ