ΜΠΑΓΕΡΝ

Παβάρ: "Έβαζα τον ύμνο του Champions League κατά την αποκατάστασή μου"

Bayern's Benjamin Pavard controls the ball during the Champions League semifinal soccer match between Lyon and Bayern at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 19, 2020. (Franck Fife/Pool via AP)
Bayern's Benjamin Pavard controls the ball during the Champions League semifinal soccer match between Lyon and Bayern at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 19, 2020. (Franck Fife/Pool via AP) AP

Ο Μπέντζαμιν Παβάρ τόνισε σε δηλώσεις του ότι κάθε πρωί έβαζε τον ύμνο του Champions League ως κίνητρο κατά την αποκατάστασή του.

Η Μπάγερν Μονάχου με την νίκη με 3-0 κόντρα στην Λιόν κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Άτυχος για τους Βαυαρούς ήταν ο Μπέντζαμιν Παβάρ, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση πριν το ματς με την Τσέλσι, με αποτέλεσμα να χάσει τα πρώτα παιχνίδια στην επιστροφή της διοργάνωσης. Ο Γάλλος αμυντικός αγωνίστηκε με τους "γκον" για 8 λεπτά.

Ο Παβάρ σε δηλώσείς του στο RMC Sport περιέγραψε πώς αντλούσε κίνητρο κατά την αποθεραπεία του: "Νιώθω καλά. Ο αστράγαλός μου είναι καλά. Είμαι πίσω τρεις εβδομάδες νωρίτερα, στόχος μου είναι να είμαι με την ομάδα. Έβαζα κάθε πρωί τον ύμνο του Champions League κατά την αποκατάστασή μου".

Όσον αφορά την Παρί και τον τελικό ανέφερε: "Είναι ωραίο να παίζεις σε αυτή την διοργάνωση και στον τελικό. Χαίρομαι που θα παίξουμε απέναντι σε μία γαλλιική ομάδα. Θα κρατήσουμε θετικό ύφος, κερδίσαμε και είμαστε προετοιμασμένοι. Κανένας δεν μας τρομάζει. Είχαμε μία καταπληκτική σεζόν και θα τα καταφέρουμε. Είμαστε η Μπάγερν. Δεν φοβόμαστε τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ