ΜΠΑΓΕΡΝ

Παρί - Μπάγερν: Ο Κομάν με κεφαλιά το 0-1 στο 59' του τελικού

Bayern's Kingsley Coman, right, celebrates with teammates after scoring his sides first goal during the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (Miguel A. Lopes/Pool via AP)
Bayern's Kingsley Coman, right, celebrates with teammates after scoring his sides first goal during the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (Miguel A. Lopes/Pool via AP) AP

Η Παρί έχασε σημαντικές ευκαιρίες και η Μπάγερν την τιμώρησε στο 59', με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν να παίρνει την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής για το προβάδισμα των Βαυαρών στον τελικό του UEFA Champions League (VIDEO).

Οι φάσεις ήταν αρκετές και για τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος και χρειάστηκε να φτάσει στο 59' ο τελικός του UEFA Champions League για να ανοίξει ο Κίνγκσλεϊ Κομάν το σκορ με κεφαλιά που κατέληξε απευθείας στα δίχτυα του Κέιλορ Νάβας.

Οι Γάλλοι ήταν αρκετά φλύαροι, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, η Μπάγερν έμεινε όμως συγκεντρωμένη και πιστή στο πλάνο της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή (που έγινε αλλαγή στο 68') να την βάζει μπροστά στο σκορ σε μια πολύ όμορφη κυκλοφορία της μπάλας από την ομάδα του.

Δειτε πως άνοιξε το σκορ ο Κομάν:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ