ΜΠΑΓΕΡΝ

Πανευτυχής για το ρεκόρ ο Γουαρδιόλα

Πανευτυχής για το ρεκόρ ο Γουαρδιόλα

Η Μπάγερν έγραψε ιστορία κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης με την ένατη σερί νίκη της από το ξεκίνημα της Bundesliga και ο Πεπ Γουαρδιόλα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του στο φινάλε. "Δύσκολο να το επαναλάβει άλλη ομάδα", τόνισε ο Τόμας Μίλερ.

Το εμπόδιο της Βέρντερ κάθε άλλο παρά χαμηλό αποδείχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου για τη Μπάγερν, η οποία ωστόσο κατάφερε χάρη σε ένα γκολ του Τόμας Μίλερ να φύγει με τη νίκη από τη Βρέμη (1-0) και να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Bundesliga που ξεκινάει με 9 συνεχόμενες νίκες .

"Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Βέρντερ αμύνθηκε μαζικά και έκανε δύσκολο το έργο μας. Ελέγχαξε καλά το παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα είναι μόνο 1-0 για μας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αυτή η η νίκη σημαίνει πολλά για μένα", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γουαρδιόλα, ο οποίος στο φινάλε του ματς αγκαλιάστηκε με τον Ματίας Ζάμερ θέλοντας να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία του βαυαρικού συλλόγου.

Πανευτυχής για το ρεκόρ ο Γουαρδιόλα

"Είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις πόντους, παρότι νικήσαμε μόλις 1-0. Δεν μπορείς να παίζεις τέλεια συνέχεια. Η Βέρντερ έπαιξε καλά στην αμυνα και εμείς οι επιθετικοί αντιμετωπίσαμε δυσκολίες", δήλωσε από την πλευρά του ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ο οποίος μετά τα 15 γκολ στα 6 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις έμεινε "άσφαιρος" απέναντι στους "πράσινους" της Βρέμης.

Όσον αφορά για τον άνθρωπο που "καθάρισε" για τους Βαυαρούς, τον Τόμας Μίλερ, υπογράμμισε: "Το σημαντικό είναι οι τρεις πόντοι. Όσον αφορά στο ρεκόρ είναι σπουδαίο κατόρθωμα γιατί είναι δύσκολο να το επαναλάβει κάποια ομάδα.

Πανευτυχής για το ρεκόρ ο Γουαρδιόλα

Θα θέλαμε φυσικά να έχουμε πετύχει και ένα δεύτερο γκολ για να μην έχουμε αγωνία στο φινάλε αλλά συνολικά κάναμε καλή εμφάνιση".

Σημειώνεται πως με το "9 στα 9" η Μπάγερν μετράει ήδη 27 βαθμούς, επτά περισσότερους από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, ενώ πηγαίνει με άριστη ψυχολογία στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τρίτη την Άρσεναλ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Βέρντερ - Μπάγερν 0-1

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ