ΜΠΑΓΕΡΝ

Πανέτοιμος για τη ρεβάνς με τη Ρεάλ ο Λεβαντόβσκι

Robert Lewandowski celebra el primer gol del Bayern Munich durante el duelo de la Bundesliga ante el Borussia Dortmund el sábado 8 de abril de 2017 en Múnich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP)
Robert Lewandowski celebra el primer gol del Bayern Munich durante el duelo de la Bundesliga ante el Borussia Dortmund el sábado 8 de abril de 2017 en Múnich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP) AP

Τη σιγουριά του ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα δώσει το παρών στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (18/4), εξέφρασε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Την πεποίθησή του ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα αγωνιστεί στη ρεβάνς της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Santiago Bernabéu" το βράδυ της Τρίτης (18/4) εξέφρασε ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Θα λέγαμε ότι η απουσία του Πολωνού απ' την κορυφή της επίθεσης των Βαυαρών ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. Ο Τόμας Μίλερ δεν κατάφερε να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο συμπαίκτης του, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι της Μπάγερν να αναπολούν τον "Λέβα".

Υπενθυμίζουμε ότι αποκόμισε τραυματισμό στον ώμο στη σαββατιάτικη (8/4) αναμέτρηση κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων και να χάσει την πρώτη "μονομαχία" κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και στη ρεβάνς, καθώς ο Ρουμενίγκε υποστήριξε ότι ο Λεβαντόφσκι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και θα τεθεί στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι.

"Το ιατρικό τιμ έκανε εξαιρετική δουλειά, αλλά υπήρχε κίνδυνος στο να αγωνιστεί στον αγώνα της Τετάρτης (12/4). Όμως, για το ματς στη Μαδρίτη θα είναι 100% έτοιμος", τόνισε χαρακτηριστικά.

AP Photo/Andreas Gebert

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ