ΜΠΑΓΕΡΝ

Οι παίκτες της Μπάγερν μάς δίνουν οδηγίες κατά του κορονοϊού

Οι παίκτες της Μπάγερν μάς δίνουν οδηγίες κατά του κορονοϊού

Λίγες ημέρες πριν την επανεκκίνηση της Bundesliga, οι παίκτες της Μπάγερν πήραν μέρος σε video όπου εξηγούν πώς μπορούμε να προστατευτούμε από τον κορονοϊό.

Η παγκόσμια μάχη με τον κορονοϊό μαινεται, όμως την ίδια ώρα η ανθρωπότητα πασχίζει να σταθεί στα πόδια της και να αρχίζει να κάνει τα πρώτα δειλά βήματα μετά από ένα δίμηνο που ήταν ακινητοποιημένη.

Το ίδιο ισχύει και για το ποδόσφαιρο, με τον βασιλιά των σπορ να αποτελεί άλλωστε έναν μικρόκοσμο της κοινωνίας, και πολλές είναι οι χώρες που βρίσκονται κοντά στο να πάρουν την οριστική απόφαση να επιστρέψουν στη δράση.

Η Γερμανία είναι ένα βήμα πιο μπροστά από όλους από τη στιγμή που το ερχόμενο Σάββατο θα έχουμε επανεκκίνηση της Bundesliga για τις εναπομείνασες 9 αγωνιστικές και λίγο πριν την πρώτη σέντρα στην εποχή του κορονοϊού η Μπάγερν Μονάχου έδωσε το στίγμα της.

Οι παίκτες της Μπάγερν μάς δίνουν οδηγίες κατά του κορονοϊού

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Σέρζε Γκνάμπρι, Νταβίντ Αλάμπα και Τζόσουα Κίμιχ μας βάζουν στο παιχνίδι κατά του κορονοϊού και οφείλουμε αν μη τι άλλο να ακούσουμε τις συμβουλές τους για να μείνουμε ασφαλείς και να βγούμε νικητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ