ΜΠΑΓΕΡΝ

"Οι φίλαθλοι της Μπάγερν απάντησαν στις προκλήσεις αυτών του Ολυμπιακού"

"Οι φίλαθλοι της Μπάγερν απάντησαν στις προκλήσεις αυτών του Ολυμπιακού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπάγερν Μονάχου στην επιστολή της προς την UEFA διαμαρτύρεται για τη βίαιη μεταχείριση των οπαδών της από την ελληνική Αστυνομία, στο "Γ. Καραϊσκάκης", επικαλούμενη προκλήσεις από τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, έκαναν το γύρο του κόσμου. Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, όπως είχε ανακοινώσει, προχώρησε σε καταγγελία στην UEFA.

Μάλιστα, οι Βαυαροί έδωσαν στη δημοσιότητα την επιστολή τους προς την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους. Σ' αυτήν κάνουν λόγο για απάντηση των οπαδών της Μπάγερν στις προκλήσεις από αντίστοιχους του Ολυμπιακού, αλλά και βίαιη καταστολή εκ μέρους της ελληνικής Αστυνομίας.

"Εξαιτίας της αλυσιδωτής αντίδρασης που έλαβε χώρα πριν το ματς του με τον Ολυμπιακό, ανάμεσα σε φιλάθλους της ελληνικής αστυνομίας και τους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου αναφέρεται ότι οι οπαδοί της ομάδας μας απάντησαν σε προκλήσεις και προκλητικές χειρονομίες από οπαδούς του Ολυμπιακού. Ύστερα, η ελληνική Αστυνομία κινήθηκε προς το μέρος των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου και το έκανε με ιδιαίτερη επιθετικότητα. Μερικοί οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν, κι έπρεπε να θεραπευτούν.

Η Μπάγερν Μονάχου διαμαρτυρήθηκε γι' αυτή τη δράση της ελληνικής Αστυνομίας στην UEFA. Η Μπάγερν, σ' αυτό το σημείο, θέλει να κοινοποιήσει ότι υπήρξε πολύ στενή συνεργασία και με εμπιστοσύνη - ακόμη και στο επίπεδο της ασφάλειας - με τον Ολυμπιακό.

Η Μπάγερν αναμένει σ' όλα της τα ματς, μία μη βίαιη συμπεριφορά και μεταχείριση με σεβασμό, όλων των ομάδων και τον οπαδών"

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια στο "Καραϊσκάκη"

Βανδαλισμοί οπαδών της Μπάγερν και ξύλο με την αστυνομία

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ