ΜΠΑΓΕΡΝ

O Ζιντάν μαθαίνει από τον Γουαρδιόλα!

O Ζιντάν μαθαίνει από τον Γουαρδιόλα!

Μία εκλεκτή αντιπροσωπεία από Γάλλους προπονητές και πρώην ποδοσφαιριστές είναι φιλοξενούμενοι της Μπάγερν αυτές τις ημέρες, με επικεφαλής τους Ζιντάν και Σανιόλ! Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε video.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι από τους πλέον φημισμένους συλλόγους όχι μόνο για τους αμέτρητους τίτλους της αλλά και για τον τρόπο δουλειάς και οργάνωσής της και είναι λογικό να δέχεται ανά καιρούς επισκέψεις από ανθρώπους του χώρου που θέλουν να πάρουν ιδέες για το πώς πρέπει να χτίζεται πάνω σε υγιείς βάσεις μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Η τελευταία πάντως επίσκεψη τέτοιου είδους στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Γερμανίας εμπεριέχει πολλά... καντάρια μπάλα. Όπως έγινε γνωστό, μία επταμελής αντιπροσωπεία που αποτελείται από 7 Γάλλους προπονητές και πρώην παίκτες έφτασαν τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας "Säbener Strasse" και θα παραμείνουν εκεί μέχρι και την Τετάρτη.

O Ζιντάν μαθαίνει από τον Γουαρδιόλα!

Επικεφαλής αυτής της ξεχωριστής αντιπροσωπείας είναι ο τρεις φορές καλύτερος παίκτης στον κόσμο Ζινεντίν Ζιντάν (τώρα προπονητής της Καστίγια, της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης) και ο πρώην παίκτης της Μπάγερν, Βίλι Σανιόλ, ενώ τα άλλη μέλη της "αποστολής" είναι οι Κλοντ Μακελελέ, Μπερνάρ Ντιομεντέ, Κλοντ Λε Ρουά, Φρανκ Τεβίλ και Γκι Λακόμπ.

O Ζιντάν μαθαίνει από τον Γουαρδιόλα!

Ζινεντίν Ζιντάν και Πεπ Γουαρδιόλα ανταλλάσσουν φανέλες, μετά από αγώνα της Γαλλίας με την Ισπανία

Στο ξεκίνημα της τριήμερης επίσκεψής τους τη Δευτέρα, οι Γάλλοι προπονητές συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε ο οποίος τους υποδέχτηκε ενώ Τρίτη και Τετάρτη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον Πεπ Γουαρδιόλα σε προπόνηση της ομάδας του.

Ζιντάν, Σανιόλ και... σία στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ