ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Ρόμπεν "ψηφίζει" Γουαρδιόλα

Ο Ρόμπεν "ψηφίζει" Γουαρδιόλα

Ο Άριεν Ρόμπεν πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των παικτών της Μπάγερν που επιθυμούν την παραμονή Γουαρδιόλα στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι. Τι είπε για το δικό του μέλλον στους Βαυαρούς.

Το μέλλον του Πεπ Γουαρδιόλα στη Μπάγερν παραμένει αμφίβολο από τη στιγμή το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και υπάρχουν πολλές ομάδες εκτός Γερμανίας που τον πολιορκούν για να αποσπάσουν την υπογραφή του, με τους παίκτες της ομάδας του Μονάχου να τάσσονται πάντως αναφανδόν υπέρ της παραμονής του.

Ο τελευταίος που εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να έχει και τη νέα σεζόν για προπονητή τον επιτυχημένο Καταλανό τεχνικό ήταν ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε εκδήλωση οπαδών της Μπάγερν, είπε:

"Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και όπως έχουν ήδη πει αρκετοί συμπαίκτες μου, όλοι θέλουμε να παραμείνει.

Είναι πολύ διασκεδαστικό να δουλεύουμε μαζί του. Από άποψη τακτικής είναι ίσως ο καλύτερος δεν το λέω αυτό επειδή είναι ο προπονητής μας αυτή τη στιγμή.

Ο Ρόμπεν "ψηφίζει" Γουαρδιόλα
© GETTY IMAGES FOR FC BAYERN

Ταιριάζει τέλεια στη Μπάγερν", δήλωσε ο Ολλανδός εξτρέμ, ο οποίος αποκάλυψε επίσης και τη δική του επιθυμία να συνεχίσει στους πρωταθλητές Γερμανίας και μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

"Είμαι ευτυχισμένος στο Μόναχο και η οικογένειά μου επίσης. Το συμβόλαιό μου έχει ισχύ μέχρι το 2017. Δεν μπορείς να κοιτάζεις πολύ μπροστά στο ποδόσφαιρο αλλά όλα είναι εξαιρετικά αυτή τη στιγμή.

Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να πάρω μεταγραφή. Αισθανόμουν πάντα άνετα στο Μόναχο, ακόμα και μετά την ήττα μας στον τελικό του Champions League το 2012".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ