ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Ρενάτο Σάντσες στην Μπάγερν Μονάχου!

Ο Ρενάτο Σάντσες στην Μπάγερν Μονάχου!

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε την Τρίτη (10/5) η Μπάγερν Μονάχου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η πρώτη μεταγραφή της Μπάγερν Μονάχου ενόψει της νέας σεζόν είναι γεγονός. Οι πρωταθλητές Γερμανίας υπέγραψαν πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος βρισκόταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το κόστος της μετακίνησής του από τη Μπενφίκα ανέρχεται στα 35.000.000 ευρώ.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιτυχία από πλευράς Βαυαρών, με τον 18χρονο Πορτογάλο μέσο να αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούν όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα γερμανικά ΜΜΕ, μετά τον Ρενάτο Σάντσες θα πάρει σειρά και ο Ματς Χούμελς, με τον κεντρικό αμυντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2017 αλλά έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν) να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου μέσα στις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ