ΜΠΑΓΕΡΝ

O Λεβαντόβσκι τρέλανε στα social media ακόμα και τη Βόλφσμπουργκ!

O Λεβαντόβσκι τρέλανε στα social media ακόμα και τη Βόλφσμπουργκ!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έγραψε ιστορία με τα 5 γκολ μέσα σε εννέα λεπτά με τη Μπάγερν, προκαλώντας παράλληλα ντελίριο ενθουσιασμού στα social media. Διαβάστε για τη σύγκριση με Μέσι & Ρονάλντο, το επίτευγμά του με όρους μπάσκετ, τα σχόλια απόγνωσης της Βόλφσμπουργκ και το τρολάρισμα για τη... Λίβερπουλ.

Η Βόλφσμπουργκ έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο στην "Allianz Arena" που την βρήκε να προηγείται με 1-0 της Μπάγερν με το γκολ του Ντάνιελ Καλιτζούρι στο 26', όμως το σενάριο που γράφτηκε στο δεύτερο μέρος δεν θα μπορούσε να βρίσκεται ούτε μέσα στους μεγαλύτερους εφιάλτες των οπαδών των "λύκων".

Ο Πεπ Γουαρδιόλα έριξε στο ματς ως αλλαγή τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και αυτός όχι μόνο χάρισε στην ομάδα του το "τρίποντο" και το "6 στα 6" στο ξεκίνημα της φετινής Bundelsiga αλλά αναστάτωσε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη: πέτυχε πέντε γκολ μέσα σε 8 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα (!) , επίδοση που δεν έχει σημειωθεί επίσημα σε κανένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος που σκοράρει τόσα γκολ προερχόμενος από τον πάγκο.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Πεπ Γουαρδιόλα που "τρελάθηκε" από το εκπληκτικό σόου του Πολωνού στράικερ (οι μορφασμοί του είναι χαρακτηριστικοί) και όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες αλλά και όσοι το παρακολούθησαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Απόδειξη ο πανζουρλισμός που επικράτησε στα social media, με τους χρήστες του Twitter να αντιλαμβάνονται τη μοναδικότητα του ρεκόρ του Λεβαντόβσκι και να αποθεώνουν τον άσο της Μπάγερν Μονάχου με τα σχόλιά τους:

O Λεβαντόβσκι τρέλανε στα social media ακόμα και τη Βόλφσμπουργκ!

"Για εκείνους τους οπαδούς του μπάσκετ που ίσως να μην καταλάβουν τι σημαίνουν 5 γκολ σε 9 λεπτά. Είναι σαν να πετυχαίνει κάποιος στο μπάσκετ 35 πόντους σε 5 λέπτά", "Ποιος είναι σπουδαιότερος: ο Λεβαντόβσκι ή ο Θεός; Πονηρή ερώτηση: ο Λεβαντόβσκι είναι Θεός", "Ρονάλντο: 5 γκολ σε ένα παιχνίδι. Λεβαντόβσκι: 5 γκολ σε 9 λεπτά", ήταν μερικά από τα πιο απολαυστικά tweets ενώ κάποιος έβγαλε τον καημό του για τη φετινή Λίβερπουλ γράφοντας:

"Ο Λεβαντόβσκι σκόραρε μέσα σε 9 λεπτά περισσότερα γκολ από όσα έχει πετύχει η Λίβερπουλ μέχρι στιγμή στη σεζόν". Και φυσικά δεν έχει άδικο αν αναλογιστεί κανείς πως η Λίβερπουλ του Μπρένταν Ρότζερς έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές στις έξι πρώτες αγωνιστικές της φετινής Premier League.

O Λεβαντόβσκι τρέλανε στα social media ακόμα και τη Βόλφσμπουργκ!

Επικό σχόλιο για τον Λεβαντόβσκι έκανε πάντως και η Βόλσφμπουργκ, καθώς λίγο μετά το πέμπτο γκολ που σημείωσε (το ομορφότερο της βραδιάς, με ανάποδο ψαλίδι) ανέβηκε το εξής σχόλιο στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter (στην αγγλική έκδοση): "60. Λεβαντόβσκι. Πάλι. 5-1. Τι συμβαίνει????"

Βέβαια, απίστευτες ήταν οι αντιδράσεις των ανθρώπων της Βόλφσμπουργκ τόσο στο τρίτο όσο και στο τέταρτο γκολ του Πολωνού κυνηγού...

Υπερθέαμα στον ΟΤΕ TV

Ήταν μία ανεπανάληπτη εμπειρία για αυτούς που έζησαν το... θαύμα του Λεβαντόβσκι μέσω του OTE TV, στον οποίο αποκλειστηκά μεταδίδονται όλα με μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δείτε το video με τα γκολ του Πολωνού από τον ΟΤΕ TV...

Δείτε highlights από το Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ:

Έτσι υποδέχτηκε το Twitter την ποδοσφαιρική ραψωδία του Λεβαντόβσκι:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ