ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Γκουαρδιόλα γνωρίζει τον επόμενο τεχνικό της Μπάγερν

In this picture taken Saturday May 10, 2014, Pep Guardiola, head coach of Bayern Munich soccer club , left, greets former club president Uli Hoeness  during the official Champions party  in Munich , Germany.   (AP Photo/Stuart Franklin,Pool)
In this picture taken Saturday May 10, 2014, Pep Guardiola, head coach of Bayern Munich soccer club , left, greets former club president Uli Hoeness during the official Champions party in Munich , Germany. (AP Photo/Stuart Franklin,Pool) AP

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, βρέθηκε στο Μόναχο για το Oktoberfest κι έμαθε στη συνάντηση με τον Ούλι Χένες τον διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, συναντήθηκε με τον πρώην τεχνικό της ομάδας και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Καταλανού προπονητή στη Βαυαρία για τον εορτασμό του Oktoberfest.

Οι δύο άνδρες συνέφαγαν στο ιταλικό εστιατόριο, "Osteria Italiana", με τον ανώτατο αξιωματούχο της Μπάγερν να ομολογεί στους δημοσιογράφους ότι αποκάλυψε στον πρώην προπονητή της ομάδας τον αντικαταστάτη του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Γκουαρδιόλα γνωρίζει τον επόμενο τεχνικό της Μπάγερν

"Μου είχε υποσχεθεί ότι θα έρχεται κάθε χρόνο στο Oktoberfest. Ήταν μια συνάντηση μεταξύ φίλων, αλλά σίγουρα μιλήσαμε και για επαγγελματικά ζητήματα. Του είπα ποιον θα προσλάβουμε τις επόμενες ημέρες ως νέο τεχνικό κι εμφανίστηκε ικανοποιημένος", υποστήριξε ο Ούλι Χένες εξερχόμενος από την "Osteria Italiana" μετά τη συνάντησή του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι Λουί φαν Χάαλ, Λουίς Ενρίκε και Τόμας Τούχελ είναι εκ των βασικών υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν αυτή τη στιγμή με τον τρίτο να έχει το προβάδισμα σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ