ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο διαιτητής παραδέχτηκε πως έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στη Μπάγερν!

Ο διαιτητής παραδέχτηκε πως έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στη Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε τη νίκη κόντρα στην Άουγκσμπουργκ χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Τόμας Μίλερ στο 90', με τον διαιτητή της αναμέτρησης να παραδέχεται ωστόσο λίγη ώρα αργότερα πως πήρε λάθος απόφαση!

Η Άουγκσμπουργκ αποδείχτηκε "σκληρό καρύδι" το απόγευμα του Σαββάτου στην "Allian Arena" καθώς προηγήθηκε στο 43' Έσβαϊν και χρειάστηκε να γίνει ανατροπή στο φινάλε από τη Μπάγερν για να κάνει το "4 στα 4" στη φετινή Bundesliga.

O Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έφερε το ματς στα ίσα στο 77ο λεπτό ενώ η λύτρωση για την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα ήρθε στο 90' χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόμας Μίλερ, ο οποίος σκόραρε για έκτο διαδοχικό ματς από το ξεκίνημα της σεζόν είτε με τη φανέλα της Μπάγερν είτε της εθνικής Γερμανίας.

Βέβαια για να έρθει αυτό το "τρίποντο" χρειάστηκε και χείρα βοηθείας από τη διαιτησία μιας που δεν υπήρχε κανένα πέναλτι στο φινάλε στο πέσιμο του Ντόουγκλας Κόστα μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, με τον διαιτητή Κνουτ Κίρχερ να παραδέχεται με δηλώσεις του στο "Sportschau" πως πήρε λάθος απόφαση!

Ο διαιτητής παραδέχτηκε πως έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στη Μπάγερν!

Ρεσιτάλ ειλικρίνειας από τον ρέφερι του Μπάγερν-Άουγκσμπουργκ, ο οποίος αφού είδε το video με την επίμαχη φάση δήλωσε πως έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Βαυαρών

"Εάν συμβεί κάτι στον αγωνιστικό χώρο και το δει ο βοηθός διαιτητή, θα πρέπει να με ειδοποιήσει. Σε αυτή την περίπτωση, ο βοηθός ήταν πεπεισμένος πως υπήρχε φάουλ. Εγώ μπορούσα να δω τι συνέβαινε μόνο με την άκρη του ματιού μου, οπότε έπρεπε να βασιστώ στην απόφαση του βοηθού.

Έχουμε δει τώρα την φάση μέσα από την τηλεόραση και πρέπει να παραδεχτώ πως πήρε λάθος απόφαση. Από τη στιγμή που εχώ διευθύνω το παιχνίδι πήρα και εγώ λάθος απόφαση.

Αυτό που λέω δεν δίνει πόντους στην Άουγκσμπουργκ αλλά ζητάμε συγγνώμη. Η απόφασή που πήραμε ήταν λανθασμένη", δήλωσε ο άρχοντας της αναμέτρησης.

Σημειώνεται πως ο τεχνικός της Άουγκσμπουργκ, Μάρκους Βέινζιερλ , χαρακτήρισε "ανέκδοτο" και "καταστροφική" την απόφαση του διαιτητή να σφυρίξει το συγκεκριμένο πέναλτι υπέρ της Μπάγερν στο τέλος του αγώνα.

Μπάγερν - Άουγκσμπουργκ 2-1 (Highlights):

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ