ΜΠΑΓΕΡΝ

Νόιερ για τα σενάρια εγκατάλειψης: "Γελάμε με αυτά"

Bayern goalkeeper Manuel Neuer reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Saturday, April 6, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Bayern goalkeeper Manuel Neuer reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Saturday, April 6, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Ο Μάνουελ Νόιερ κάλεσε σε αιφνιδιαστική συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (17/4), προκειμένου τελικά να ενημερώσει για τον τραυματισμό του.

Ο Μάνουελ Νόιερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ την Κυριακή (14/4) και όπως αποδείχθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις επρόκειτο για μυϊκό τραυματισμό.

Η ανησυχία για το πόσο θα λείψει ο Νόιερ από τον αγωνιστικό χώρο πυροδότησε διάφορες φήμες για εγκατάλειψη της Μπάγερν ή του ποδοσφαίρου γενικότερα από τον 33χρονο τερματοφύλακα. Ο Μάνουελ συγκάλεσε έκτακτη Συνέντευξη Τύπου για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Στις θεωρίες που αναπτύχθηκαν γύρω από το όνομά του απάντησε "Γελάμε με αυτό" και συνέχισε για τους στόχους των Βαυαρών: "Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε μπροστά από τη Ντόρτμουντ και να γίνουμε πρωταθλητές Γερμανίας. Φυσικά το Κύπελλο είναι ο μεγάλος μας στόχος".

Αναφορικά με τον τραυματισμό του, θεώρησε φυσιολογικό να υπάρχουν μικρά μυϊκά θέματα, ως αποτέλεσμα του περσινού του σοβαρού τραυματισμού στο αριστερό πόδι που τον άφησε εκτός σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν: "Με τόσο σοβαρό τραυματισμό, εξαιτίας της ταλαιπωρίας, γνωρίζεις ότι θα έχεις μικρούς τραυματισμούς μετά από αυτό".

Τέλος, η επιστροφή του υπολογίζεται την 33η αγωνιστική της Bundesliga στον αγώνα απέναντι στη Λειψία στις 11 Μαΐου: "Είναι δύσκολο να πεις θα κάνω πότε θα επιστρέψω, θα κάνω τα πάντα για είμαι πίσω ρεαλιστικά στο παιχνίδι με τη Λειψία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το Κατάρ καλεί τον Ριμπερί
Γιουβέντους: Έπεσαν κατακόρυφα οι μετοχές της "Μεγάλης Κυρίας"
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ