ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπόατενγκ: "Πάμε χωρίς φόβο για το ματς με τη Σάλκε"

Μπόατενγκ: "Πάμε χωρίς φόβο για το ματς με τη Σάλκε"

Ο Τζερόμ Μπόατενγκ υποστήριξε ότι οι παίκτες της Μπάγερν θα ταξιδέψουν χωρίς φόβο για το ματς με τη Σάλκε, έχοντας εμπιστοσύνη στα σώματα ασφαλείας όσον αφορά στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή σκόρπισαν τον φόβο στην Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο και υπήρχαν μάλιστα και διεθνή φιλικά που αναβλήθηκαν μέσα στην εβδομάδα για λόγους ασφαλείας.

Ωστόσο οι αγώνες της Bundesliga αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν κανονικά με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και ο Τζερόμ Μπόατενγκ τόνισε ενόψει του Σάλκε-Μπάγερν πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που θα εργαστούν για την προστασία παικτών και φιλάθλων.

"Πηγαίνουμε για τον αγώνα με τη Σάλκε χωρίς φόβο. Το πόδοσφαιρο θα πρέπει να παραμείνει ένα ωραίο άθλημα, ένα μέσο ψυχαγωγίας για όλους.

Σταδιακά πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους ασφαλείας πως θα κάνουν επιτυχημένα τη δουλειά τους.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω οι παίκτες, οι οπαδοί και όσοι σχετίζονται με το άθλημα να είναι σε θέση να επιστρέψουν σε μία φυσιολογική ζωή", δήλωσε ο 27χρονος άσος των Βαυαρών.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ