ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Χωρίς Σούλε κόντρα στον Ολυμπιακό

Bayern's Niklas Suele controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Niklas Suele controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν ταξίδεψε στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (22/10, 22:00) με μοναδικό απόντα τον Νίκλας Σούλε, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ. Αναλυτικά η αποστολή των Βαυαρών.

Το πρωί της Δευτέρας (21/10) η αποστολή της Μπάγερν πέταξε από το Μόναχο για την Ελλάδα ενόψει της αυριανής (22/10) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του Champions League. Ο Νίκο Κόβατς έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Νίκλας Σούλε, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ.

Σε σχέση με το ματς με την Τότεναμ, στην αποστολή των Βαυαρών βρίσκεται ο Λούκας Ερναντέζ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή: Νόιερ, Ουλράιχ, Φριχτλ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Μαρτίνεθ, Ερναντέζ, Κίμιχ, Αλάμπα, Τιάγκο, Γκορέτσκα, Τολισό, Κομάν, Κουτίνιο, Ντέιβις, Γκνάμπρι, Μίλερ, Πέρισιτς, Λεβαντόβσκι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ