ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Βελτιωμένη πρόταση στον Άγιαξ για Ντεστ

United States defender Sergiño Dest looks to pass the ball during an international friendly soccer match against the Mexico, Friday, Sept. 6, 2019, in East Rutherford, N.J. Mexico won 3-0. (AP Photo/Steve Luciano)
United States defender Sergiño Dest looks to pass the ball during an international friendly soccer match against the Mexico, Friday, Sept. 6, 2019, in East Rutherford, N.J. Mexico won 3-0. (AP Photo/Steve Luciano) AP PHOTO/STEVE LUCIANO, FILE

Ο Σερζίνιο Ντεστ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάγερν, με τους Bαυαρούς να επιστρέφουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, σύμφωνα με την ολλανδική Telegraaf.

Η Μπάγερν δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα με το μεταγραφικό σχεδιασμό της και επιθυμεί να ενισχύσει την άμυνά της με την απόκτηση του Σερζίνιο Ντεστ. Οι Βαυαροί έχουν έρθει ήδη σε συζητήσεις με τον Άγιαξ τις προηγούμενες ημέρες, αλλά επέστρεψαν με καλύτερη πρόταση.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Μπάγερν, όπως δημοσίευσε η Telegraaf, έκαναν μία δεύτερη προσφορά τη Δευτέρα (22/9) στον Αίαντα, η οποία ανερχόταν σε 20.000.000 ευρώ και άλλα 5.000.000 ως μπόνους

Ο 19χρονος δεξιός μπακ αποτελεί στην παρούσα φάση την καλύτερη λύση για την αμυντική γραμμή, ενώ πρόκειται και για ένα μεγάλο ταλέντο, το οποίο ο Χάνσι Φλικ θέλει οπωσδήποτε να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του την τρέχουσα σεζόν.

Ο Ντεστ, ο οποίος βρέθηκε και στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς ωστόσο, να μην προχωρούν σε κάποια πρόταση, μέτρησε 36 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ την περσινή σεζόν. Παράλληλα, είναι τρεις φορές διεθνής με τις ΗΠΑ.

Photo Credits: AP Photo/Steve Luciano, File

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ