ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Το συγκινητικό αντίο του Ραφίνια

Bayern's Rafinha, left, and Besiktas' Jeremain Lens challenge for the ball during the Champions League, round of 16, second leg, soccer match between Besiktas and Bayern Munich at Vodafone Arena stadium in Istanbul, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Bayern's Rafinha, left, and Besiktas' Jeremain Lens challenge for the ball during the Champions League, round of 16, second leg, soccer match between Besiktas and Bayern Munich at Vodafone Arena stadium in Istanbul, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο μπακ της Μπάγερν, Ραφίνια, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Μόναχο σε μία φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη Τύπου.

Το καλοκαίρι του 2019 θα σημάνει το τέλος εποχής γι' αρκετούς παίκτες της Μπάγερν. Μαζί με τον Ρόμπεν και τον Ριμπερί θα αποχωρήσει από το Μόναχο και ο Ραφίνια, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ο Βραζιλιάνος ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς, επομένως θα αποτελέσει παρελθόν. Το κλίμα στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (14/5) ήταν συναισθηματικά φορτισμένο με τον Ραφίνια να λέει το αντίο και να ευγνωμονεί συγκινημένος ολόκληρο το σωματείο.

"Τα οκτώ χρόνια που πέρασα ήταν υπέροχα. Πέρασα υπέροχες στιγμές εδώ. Είμαστε μαζί κάθε μέρα, είμαστε οικογένεια. Η φιλία είναι το καλύτερο πράγμα. Σας ευχαριστώ για όλα, ελπίζω η σεζόν να ολοκληρωθεί με δύο τίτλους" δήλωσε ο Ραφίνια.

Επιπλέον άφησε το μέλλον του ανοιχτό, καθώς δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει σε Ευρώπη ή Βραζιλία: "Μπορεί να παίξω ή στην Ευρώπη ή στη Βραζιλία, θα το σκεφτώ αυτό με την οικογένειά μου, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν".

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου ο Ραφίνια αγκάλιασε συγκινημένος έναν έναν τους συμπαίκτες του με την κάμερα της Μπάγερν να απαθανατίζει το γεγονός.

Οι Βαυαροί πήραν τον Βραζιλιάνο μπακ από την Τζένοα το 2011. Με τη φανέλα της Μπάγερν αγωνίσθηκε σε 266 παιχνίδια σκοράροντας 6 γκολ. Στο Μόναχο γέμισε την τροπαιοθήκη του, αφού κατέκτησε 6 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και ένα Champions League το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έλληνες εξωτερικού: Ώρα κούπας για Μήτρογλου, Σάμαρη και "Όντι"!
Σταφυλίδης: Το "Kicker" αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Χόφενχαϊμ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ