ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Θέλει δανεικό τον Χάντσον-Οντόι από την Τσέλσι

Chelsea's Callum Hudson-Odoi during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge, in London England, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker)
Chelsea's Callum Hudson-Odoi during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge, in London England, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Σύμφωνα με την "Telegraph", η Μπάγερν θέλει ως δανεικό από την Τσέλσι τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησαν οι Φιλίπε Κουτίνιο και Ιβάν Πέρισιτς στα άκρα της επίθεσης.

Ακάθεκτη συνεχίζει, όπως φαίνεται, το μεταγραφικό της έργο η Μπάγερν, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Telegraph", τις τελευταίες μέρες επανήλθε στη διεκδίκηση του 19χρονου εξτρέμ της Τσέλσι, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι.

Οι Γερμανοί είχαν βρεθεί κοντά στην απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο, καταθέτοντας πρόταση ύψους 35.000.000 ευρώ στην αγγλική ομάδα, αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Ο Χάντσον-Οντόι υπέγραψε πέρυσι το Σεπτέμβρη νέο πενταετές συμβόλαιο με τους “μπλε” και πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 7 ασίστ. Ωστόσο, η απόκτηση των μεσοεπιθετικών Χακίμ Ζιγές από τον Άγιαξ και Κάι Χάβερτς από τη Λεβερκούζεν αύξησε τον ανταγωνισμό για μία θέση στη βασική ενδεκάδα.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Φρανκ Λάμπαρντ, γεγονός που φάνηκε και από τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της προηγούμενης Δευτέρας (14/9) κόντρα στη Μπράιτον (3-1), καθώς μπήκε ως αλλαγή του Χάβερτς στο 80ό λεπτό.

Από την πλευρά τους, οι Βαυαροί αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα, αφού αποχώρησαν οι Ιβάν Πέρισιτς και Φιλίπε Κουτίνιο, που κάλυπταν τις θέσεις στα εξτρέμ. Εκτός, όμως, από τη Μπάγερν, ενδιαφέρον για τον Χάντσον-Οντόι έχουν δείξει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Λειψία και η Γιουβέντους.

Photo Credits: AP Photo/Leila Coker

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπάγερν: Ο Φλικ θέλει τον Γκέτσε
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ