ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Συμφώνησε μέχρι το 2023 ο Μίλερ

Μπάγερν: Συμφώνησε μέχρι το 2023 ο Μίλερ

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις με τον Νόιερ για ανανέωση δεν προχωρούν και ο 34χρονος τερματοφύλακας κατηγορείται για αχαριστία, η Μπάγερν έφτασε σε συμφωνία με τον Μίλερ για συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Δράση στη Μπουντεσλίγκα δεν υπάρχει. Όπως και στα περισσότερα πρωταθλήματα λόγω κορονοϊού. Η αναστολή της δράσης δίνει την ευκαιρία στη διοίκηση της Μπάγερν να διαπραγματευτεί την ανανέωση συμβολαίων, να κρατήσει παίκτες που επιθυμεί. Οι συζητήσεις με τον γκολκίπερ Μάνουελ Νόιερ δεν έχουν προχωρήσει.

Ο 34χρονος ζητά να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, μέχρι δηλαδή να γίνει 39 ετών. Η διοίκηση των Βαυαρών του προσφέρει ανανέωση μέχρι το 2023, οι διαπραγματεύσεις κολλάνε και ο Γερμανός θρύλος της ομάδας, Λόταρ Ματέους, τον κατηγόρησε για αχαριστία.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος έφτασε σε συμφωνία με τη Μπάγερν για νέο συμβόλαιο έως το 2023. Το εν ισχύ λήγει το 2021 και ως εκ τούτου θα το επεκτείνει κατά δύο χρόνια ακόμα.

Γέννημα θρέμμα της Μπάγερν, έχει κάνει 521 συμμετοχές και έχει σημειώσει 195 γκολ. Με την εθνική Γερμανίας έχει πραγματοποιήσει 100 συμμετοχές με απολογισμό 38 τέρματα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ