ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Στο Μόναχο μέχρι το 2023 ο Νόιερ

Bayern goalkeeper Manuel Neuer celebrates at the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. Bayern won 5-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Bayern goalkeeper Manuel Neuer celebrates at the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. Bayern won 5-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Μπάγερν ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 34χρονο Γερμανό διεθνή γκολκίπερ και αρχηγό της, Μάνουελ Νόιερ, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Στο Μόναχο θα μείνει μέχρι το 2023 ο Μάνουελ Νόιερ. Η Μπάγερν ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 34χρονο Γερμανό διεθνή γκολκίπερ και αρχηγό της, Μάνουελ Νόιερ.

"Η Μπάγερν είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της μέχρι την 30ή Ιουνίου του 2023. Ο Μάνουελ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμος και ο αρχηγός μας", υποστήριξε ο CEO των Βαυαρών Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

"Δεν ήθελα να λάβω κάποια απόφαση τις τελευταίες εβδομάδες καθώς μετά το ξέσπασμα της πανδημίας κανείς δεν ήξερε πότε και με ποιο τρόπο θα επέστρεφε η δράση στην Bundesliga. Ήταν σημαντικό για εμένα που συνέχισα να δουλεύω σε αυτό το διάστημα. Κοιτάζω το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Νιώθω εξαιρετικά στη Βαυαρία, η Μπάγερν είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη", υποστήριξε ο Νόιερ στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την επέκταση του συμβολαίου.

Η Νόιερ πήγε στην Μπάγερν το 2011 και ψηφίστηκε καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου τέσσερις φορές. Το 2014 επελέγη ως ο κορυφαίους Ευρωπαίος και Παγκόσμιος Αθλητής στον κόσμο. Έχει κατακτήσει επτά φορές την Bundesliga, 5 το Κύπελλο, μία το Champions League, μία το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ