ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με Ρόμπεν η Μπενφίκα

Bayern's Arjen Robben looks on during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hannover 96 in Munich, Germany, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Arjen Robben looks on during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hannover 96 in Munich, Germany, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Άριεν Ρόμπεν μετράει αντίστροφα για να αποχαιρετήσει την Μπάγερν και στο παιχνίδι για την απόκτησή του ετοιμάζονται να μπουν πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Μπενφίκα.

Αυτό το καλοκαίρι ο Άριεν Ρόμπεν συμπληρώνει μία γεμάτη δεκαετία στην Μπάγερν, όντας κάτοικος Μονάχου από το 2009, και είναι πολύ πιθανό να πανηγυρίσει το όγδοο πρωτάθλημα στην καριέρα του με τους Βαυαρούς.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρόκειται πάντως για το τελευταίο του, αφού το συμβόλαιό του με την Μπάγερν λήγει στα τέλη Ιουνίου και οι δύο πλευρές εκφράζουν εδώ και καιρό τη βεβαιότητά τους πως θα χωρίσουν οι δρόμοι τους και θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Το σίγουρο είναι πως αν και 35 ετών, ο Ρόμπεν, θα είναι από τους πλέον περιζήτητους ελεύθερους στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ουκ ολίγες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 35χρονο ποιοτικό winger.

Είναι ήδη τρεις ομάδες της πατρίδας του, οι Χρόνινχεν, Αϊντχόφεν (ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί στην αρχή της καριέρας του) αλλά και ο Άγιαξ που έχουν δείξει διάθεση να τον αποκτήσουν, ενώ υπάρχει επίσης ενδιαφέρον και εκτός Ευρώπης, με την ιαπωνική FC Tokyo και την Toronto FC από τον Καναδά να έχουν κάνει διερευνητική κρούση.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της "Bild", η λίστα αυτή θα μεγαλώσει και άλλο, αφού για την απόκτηση του Άριεν Ρόμπεν θα κινηθεί και η Μπενφίκα, με την ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και του Αντρέα Σάμαρη να θεωρεί πως ο 35χρονος είναι ικανός να την ανεβάσει ένα επίπεδο παραπάνω στην Ευρώπη, παρά το προχωρημένο της ποδοσφαιρικής ηλικίας του.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ