ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Προσφέρει το Νο.10 του Κουτίνιο στον Σανέ

Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

H Μπάγερν σε μία προσπάθεια να δελεάσει ακόμα περισσότερο τον Λιρόι Σανέ να αποδεχθεί την πρότασή της, του προσφέρει το Νο.10 που έχει στην κατοχή του ο Φιλίπε Κουτίνιο.

Η μεταγραφή του Λιρόι Σανέ από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Μπάγερν μπορεί να καθυστέρησε ένα χρόνο, αλλά όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Γερμανός εξτρέμ αποτελεί τον πρώτο στόχο των Βαυαρών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η "BILD Sport", οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα πρόσφεραν στον 24χρονο μεσοεπιθετικό το Νο.10, το οποίο φοράει φέτος ο Φιλίπε Κουτίνιο που θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι. Προφανώς, είναι άλλος ένας τρόπος για να τον δελεάσουν να αποδεχθεί την πρόταση.

Ο Σανέ έχασε το μεγαλύτερο μέρος της εφετινής σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στον τελικό του Community Shield με τη Λίβερπουλ. Από το 2016 που αγωνίζεται στους "πολίτες", μετράει 39 γκολ και 45 ασίστ σε 134 παιχνίδια. Παράλληλα, είναι 21 φορές διεθνής με τη Γερμανία, έχοντας πετύχει και πέντε τέρματα.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ