ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Χακίμι

Dortmund's Achraf Hakimi plays during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Achraf Hakimi plays during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σύμφωνα με την "AS", η Μπάγερν ετοιμάζεται να προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο στον Ασράφ Χακίμι, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ ως δανεικός από τη Ρεάλ.

Στο στόχαστρο της Μπάγερν βρίσκεται ο Ασράφ Χακίμι, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν με την Ντόρτμουντ (9 γκολ, 10 ασίστ σε 43 αγώνες). Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " AS", οι Βαυαροί ετοιμάζονται να προσφέρουν ένα μυθικό συμβόλαιο στον Μαροκινό μπακ, το οποίο θα του αποφέρει 6-7.000.000 ευρώ ετησίως.

Το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο 21χρονος αμυντικός δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στη Ρεάλ και να αποτελεί το μπακ απ του Ντάνι Καρβάλιο, τον οποίο ο Ζινεντίν Ζιντάν υπολογίζει για Νο.1 στα δεξιά. Το συγκεκριμένο παράγοντα θέλουν να εκμεταλλευτούν οι διοικούντες την Μπάγερν προκειμένου να τον κάνουν κάτοικο Μονάχου.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ρεάλ, η οποία ζητάει περίπου 60.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα από την Μπάγερν, για τον Χακίμι ενδιαφέρονται επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και η Ίντερ.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ