ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Πιθανή η μεταγραφή του Μπέιλ

Real Madrid's Gareth Bale gestures during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 16, 2019. At left in background is Real Madrid's coach Zinedine Zidane. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Gareth Bale gestures during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 16, 2019. At left in background is Real Madrid's coach Zinedine Zidane. (AP Photo/Paul White) AP

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "AS", υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Μπέιλ να αφήσει την Μαδρίτη και να μετακινηθεί στο Μόναχο για την Μπάγερν.

Η σχέση του Γκάρεθ Μπέιλ με την Ρεάλ έχει περάσει καλύτερες μέρες και ο Ουαλός, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Ο Μπέιλ έβλεπε τον εαυτό του να θεωρείται δεύτερη επιλογή και τους τελευταίους μήνες να αγωνίζεται για λίγα λεπτά υπό τις οδηγίες του Σολάρι. Ο μικρός χρόνος συμμετοχής οδήγησε τον Ουαλό σε ακραίες αντιδράσεις, όπως η αποχώρηση του από το γήπεδο πριν τη λήξη του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα για το κύπελλο Ισπανίας.

Η επιστροφή του Ζιντάν στον πάγκο, άλλαξε κάπως τα πράγματα. Ο Γάλλος δήλωσε ότι υπολογίζει τον 29χρονο και φάνηκε να τηρεί τα λεγόμενα του, αφού στο παιχνίδι με την Θέλτα αγωνίστηκε βασικός πετυχαίνοντας, μάλιστα, το δέυτερο γκολ των "Μερένγκες".

Πάντως, η σχέση του Ουαλού με τους Μαδριλένους δεν φαίνεται ότι μπορεί να γίνει ξανά όπως πρώτα και το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Πηγή της ισπανικής εφημερίδας "AS" αναφέρει ότι η καλύτερη επιλογή για τον Μπέιλ και τη Ρεάλ θα είναι η Μπάγερν Μονάχου. Δημοσιεύματα είχαν, επίσης, συνδέσει το όνομα του Μπέιλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους "Κόκκινους Διαβόλους", βέβαια, να διαψεύδουν ότι διαθέτουν πλάνα για τον Ουαλό.

Άλλωστε, η Μπάγερν θα βρεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων με τη Ρεάλ για την περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκεζ , ενώ οι δύο ομάδες φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Οι Βαυαροί θέλουν δυνατές λύσεις στα άκρα της επίθεσης, εφόσον την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκονται στην Allianz Arena ο Ρόμπεν και ο Ριμπερί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ντέιβις: Ο 18χρονος πρόσφυγας που έγινε ο νεότερος σκόρερ της Μπάγερν
H διπλή ευκαιρία της χρονιάς δεν αντιγράφεται!
Mundo Deportivo: "Ο Γκριεζμάν θέλει να πάει στη Μπαρτσελόνα"
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ