ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Παίρνει τον Οντριοθόλα από την Ρεάλ Μαδρίτης

Real Madrid's Alvaro Odriozola runs with the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Huesca at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Alvaro Odriozola runs with the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Huesca at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Πολύ κοντά στο να αποχαιρετήσει την Ρεάλ και να συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν είναι ο Άλβαρο Οντριοθόλα, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Έκλεισε 1,5 χρόνο στην ισπανική πρωτεύουσα με τη φανέλα της Ρεάλ όμως όλα δείχνουν πως η παρουσία του στους μερένγκες ολοκληρώθηκε, με το νέο βήμα του να γίνεται στην Γερμανία και στην Μπάγερν.

Ο λόγος για τον Άλβαρο Οντριοθόλα, με τις "Marca" και "As" να αποκαλύπτουν πως ο 24χρονος Ισπανός δεξιός μπακ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας και είναι έτοιμος να πετάξει για Γερμανία, όπου τα εκεί μίντια υποστηρίζουν πως θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των Ρεάλ και Μπάγερν για το δανεισμό του.

"Η πρόθεση της Μπάγερν είναι να δώσει στον προπονητή Χάνσι Φλικ περισσότερες επιλογές για τη θέση του δεξιού μπακ, με τους Βαυαρούς να έχουν πληγεί από τραυματισμούς βασικών αμυντικών τους τη φετινή σεζόν.

Με την άφιξή του στο Μόναχο, η Μπάγερν δεν θα ενισχυθεί μόνο στη θέση του φουλ-μπακ αλλά θα αποκτήσει και ευελιξία στο κέντρο της άμυνας.

Με τους Νίκλας Σούλε, Λικάς Ερναντέζ και Χάβι Μαρτίνεθ τραυματίες, ο Φλικ θα έχει έτσι τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον Μπεντζαμίν Παβάρ, που καλύπτει τώρα τη θέση του δεξιού μπακ, στην καρδιά της άμυνας", αναφέρει χαρακτηριστικά η μαδριλένικη "As".

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει σε σχετικό δημοσίευμα πως ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη της Σοσιεδάδ έδειξε και η Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον Οντριοθόλα να μετράει μόλις 5 ματς (434 λεπτά συμμετοχής) τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ: Ανακοίνωσε το wonderkid Ρεΐνιερ
Μπάγερν: Ανακοίνωσε τον Νιούμπελ για διάδοχο του Νόιερ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ