ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Πάει για τον απόλυτο αιφνιδιασμό με Κουτίνιο!

Barcelona forward Philippe Coutinho, right, celebrates with Barcelona forward Lionel Messi after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Philippe Coutinho, right, celebrates with Barcelona forward Lionel Messi after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ισπανός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως Μπάγερν και Μπαρτσελόνα είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον Φιλίπε Κουτίνιο, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να πλησιάζει στο Μόναχο.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο εμφανίζεται εδώ και σχεδόν δύο μήνες ως ο επικρατέστερος για να κάνει το δρομολόγιο Βαρκελώνη-Παρίσι και να αποτελέσει το βασικό έμψυχο αντάλλαγμα ώστε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμαρ, όμως φαίνεται πως υπάρχει και άλλη ομάδα που φλερτάρει έντονα με τον Βραζιλιάνο.

Όπως αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ισπανός δημοσιογράφος και σχολιαστής του ESPN, Χόρχε Νικόλα, εδώ και λίγες ώρες υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ των ανθρώπων της Μπάγερν και της Μπαρτσελόνα και ο Κουτίνιο είναι κοντά στην μετακόμισή του στο Μόναχο με τη μορφή δανεισμού.

Ο ίδιος δημοσιογράφος αναφερει πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και ταξίδι-αστραπή του παίκτη στην Βαυαρία για να ολοκληρωθεί το deal, ενώ τονίζει πως αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή τότε οι "μπλαουγκράνα" θα χάσουν ένα δυνατό ατού στην προσπάθειά τους να συμφωνήσουν με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει και Βιδάλ για Νεϊμάρ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ