ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Ρουμενίγκε μετάνιωσε την απόλυση του Αντσελότι

Napoli coach Carlo Ancelotti gestures during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Napoli coach Carlo Ancelotti gestures during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε παραδέχθηκε πως έχει μετανιώσει που απέλυσε τον Κάρλο Αντσελότι, ενώ αποκάλυψε πως σχεδόν έκλαψε όταν του ανακοίνωσε την απόφαση.

Η θητεία του Κάρλο Αντσελότι στην Μπάγερν Μονάχου δεν συνοδεύτηκε από επιτυχίες. Η κακή εικόνα της ομάδας, το μέτριο θέαμα αλλά και η έλλειψη αποτελεσμάτων άνοιξαν την πόρτα της εξόδου για τον 60χρονο τεχνικό από τους Βαυαρούς.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2017 ο Αντσελότι απoλύθηκε από την Μπάγερν, μετά από μία ταπεινωτική ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0 για τους ομίλους του Champions League. Το παιχνίδι αυτό, ήταν το κύκνειο άσμα του Ιταλού προπονητή.

Δύο χρόνια μετά, ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ανοίγει ξανά το θέμα σε δηλώσεις του και όπως αναφέρει έχει μετανιώσει που απέλυσε τον Αντσελότι, ενώ τρέφει μεγάλη εκτίμηση ως προς το πρόσωπό του.

" Η ομάδα μας δεν από την αρχή εκείνης της σεζόν δεν είχε δικαιώσει τις προσδοκίες. Το παιχνίδι στο Παρίσι κατέστησε σαφές πως πρέπει να ληφθούν αποφάσεις. Ο Σαλιχάμιζιτς και εγώ μιλήσαμε με τον Αντσελότι και τον ενημερώσαμε για την απόφασή μας να πορευτούμε χωρίς εκείνον.

Πραγματικά έχω μετανιώσει που πήρα την απόφαση. Ο Κάρλο είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ένας εκπληκτικός προπονητής, όμως την δεύτερη σεζόν τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε. Είναι απίστευτα ήρεμος ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις. Έπρεπε να περιμένουμε και να κάνουμε υπομονή . Σχεδόν έκλαψα όταν του ανακοινώσαμε την απόφαση.

Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος" ήταν τα λόγια του".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ