ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Ντέιβις έφτασε τα 35χλμ/ώρα για να σταματήσει τον Χάαλαντ

Μπάγερν: Ο Ντέιβις έφτασε τα 35χλμ/ώρα για να σταματήσει τον Χάαλαντ

Ένα απίστευτο σπριντ πραγματοποίησε ο Αλφόνσο Ντέιβις, προκειμένου να προλάβει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή της Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ντόρτμουντ στο Signal Iduna Park επικρατώντας με 1-0. Κάπως έτσι οι Βαυαροί αύξησαν στο +7 τη διαφορά τους με τους Βεστφαλούς και έχουν ξεκάθαρο αβαντάζ για την κατάκτηση του τίτλου.

Το Klassiker μάς προσέφερε αρκετά όμορφες στιγμές, όπως η φοβερή λόμπα του Γιόσουα Κίμιχ που έφερε το προβάδιμα στην Μπάγερν. Μία από αυτές σημειώθηκε στο 33ο λεπτό, όταν ο Χάαλαντ πάτησε την περιοχή του Νόιερ προσπαθώντας να γίνει απειλητικός.

Τότε, ξαφνικά ο απίστευτα γρήγορος Αλφόνσο Ντέιβις πραγματοποίησε ένα τρομερό σπριντ για να προλάβει να τον κόψει. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, ο 19χρονος Καναδός έφτασε την ταχύτητα των 35χλμ/ώρα.

Ο Ντέιβις επιβεβαιώνει ότι θεωρείται ένα από τα ταλέντα που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα έχοντας πάρα πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπάγερν. Ο 19χρονος Καναδός καθιερώθηκε στη θέση του φουλ μπακ υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ και την φετινή σεζόν μετράει 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει 2 γκολ και έχοντας μοιράσει 9 ασίστ.

Δείτε το τρομερό στοπ του Ντέιβις στον Χάαλαντ:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ