ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Μίλερ ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο

Bayern's Thomas Mueller watches the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Thomas Mueller watches the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Τόμας Μίλερ ζήτησε από τους διοικούντες την Μπάγερν να αποχωρήσει τον προσεχή Ιανουάριο, ύστερα από μία... ζωή στους Βαυαρούς, καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Νίκο Κόβατς.

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Μπάγερν βρίσκεται ο Τόμας Μίλερ, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της " Sport BILD". Το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Γερμανός επιθετικός ζήτησε από τους διοικούντες το σύλλογο να αποχωρήσει από την ομάδα τον προσεχή Ιανουάριο, καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Νίκο Κόβατς.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος διεθνής έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League, μετρώντας τέσσερις ασίστ και ένα γκολ. Το ζήτημα, ωστόσο, είναι πως ο Κόβατς τον χρησιμοποιεί κυρίως ως αλλαγή, με αποτέλεσμα ο Μίλερ να μην είναι ικανοποιημένος και να αναζητά μία ομάδα που θα του δώσει φανέλα βασικού, αφού έχει ως στόχο τη συμμετοχή στο Euro 2020 με τη Γερμανία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι, ο Μίλερ απέρριψε πρόταση της Ίντερ, ενώ κατά το παρελθόν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει τόσο η Άρσεναλ όσο κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από την πλευρά των ανθρώπων της Μπάγερν, αλλά δεν αποκλείεται η επιθυμία του Γερμανού επιθετικού να γίνει δεκτή από το σύλλογο.

Ο Μίλερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν, με την οποία σε 495 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει 186 γκολ και 171 ασίστ. Παράλληλα, είναι 100 φορές διεθνής με τη Γερμανία, έχοντας και 38 τέρματα.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ